Kuk Diána

Kuk Diána

  • Ingatlanértékesítő
  • Szeged
+36 (30) 456 8626
Üdvözlöm!
Kuk Diána vagyok, a Városi Ingatlaniroda szegedi munkatársa.

Pályám során hamar világossá vált számomra, hogy olyan hivatást szeretnék találni magamnak, ahol az emberi kapcsolatokon van a hangsúly, ahol tudásommal és szakértelmemmel mások segítségére lehetek. Közel 10 éves értékesítési és kommunikációs tapasztalattal rendelkezem, így mára már gyorsan és pontosan fel tudom mérni, hogy mire van szüksége ügyfeleimnek.  

A minőség, a precizitás alapvető fontosságú munkám során, így biztos lehet abban, hogy ingatlanügyeit a lehető legmagasabb színvonalon képviselem majd, az ingatlan felvételétől egészen az adásvételi szerződés megkötéséig. Munkatempóm gyors, ugyanakkor hatékonyság és alaposság jellemzi, így megígérhetem, hogy a lehető leggyorsabban megtalálom álmai otthonát, vagy ingatlanának új tulajdonosát. Időbeosztásomat illetően rugalmas vagyok, így minden esetben alkalmazkodni tudok az Ön életviteléhez.

Számomra kiemelt jelentőséggel bír, hogy ügyfeleim életének egy meghatározó pillanatának lehetek aktív résztvevője, így küldetésemnek tekintem, hogy megtaláljam az Ön számára legideálisabb megoldást, legyen szó eladásról, vásárlásról, vagy éppen bérbe adásról!

Keressen bizalommal!

Ingatlanok

Mezőkovácsházán vállalkozási célra is alkalmas ház...

Mezőkovácsháza, Árpád utca
Eladó családi ház, 110 m2
12 000 000 Ft
Kuk Diána

Kuk Diána

Mezőkovácsházán sokoldalú ipari ingatlan eladó!

Mezőkovácsháza, Árpád utca
Eladó ipari, 56 m2
130 000 000 Ft
Kuk Diána

Kuk Diána

Végegyháza fő utcáján jó adottságokkal rendelkező...

Végegyháza
Eladó családi ház, 80 m2
4 490 000 Ft
Kuk Diána

Kuk Diána

Ajánlólevelek

Ajánlólevél írása
Feleségemmel szkeptikusan álltuk az ingatlanközvetítés témájához, azzal a negatív gondolattal, hogy az ügynökök csak portfólió bővítés miatt tartogatnák az ingatlanunkat. Dia minden várakozásunkat felülmúlta, végigkísért minket egészen az előszerződésig, illetve utána is hasznos tanácsokkal látott el minket. Precíz, korrekt, megbízható közvetítő, aki folyamatos visszajelzést adott nekünk az ingatlanunk piaci helyzetéről. A vevőjelölteket előzetesen szűrte és hozta hozzánk, illetve ügyelt arra is, hogy az érdeklődők is komfortosan érezzék magukat a látogatásuk során. Sikerekben gazdag munkát kívánunk neki, számunkra tanulság és pozitív csalódás volt Dia munkája.

Haga Sándor Dávid