Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

2. emeleti, 3 szobás lakás

671 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosához közel, a Berzsenyi Dániel utcában eladó ez a 2. emeleti, 67 nm hasznos alapterületű lakás. A rendezett, liftes társasházban a földszinten közös, míg az emeleten saját használatú tároló is tartozik az ingatlanhoz. Gépjárművel az ingatlan körül kialakított parkolóban díjmentes a parkolás.
A lakás átlagos, jó állapotú. 2016-ban a lakótér új fürdőszobát, valamint új wc-t kapott. Megújult a konyha és a folyosó járólapozása is. Az ingatlan új főbejárati ajtót kapott! A felújítások többi része már a leendő tulajdonos feladata. A helyiségeket ház-központú kazán fűti radiátorok segítségével. A radiátorok egyedi mérőórával ellátottak. Az ingatlan közös költsége 30.000 Ft, mely a fűtés átalánydíját már tartalmazza! A lakótér helyiségei: 3 teljes értékű szoba, konyha, fürdőszoba, wc, közlekedő, erkély.
Az ingatlan jelen állapotában is lakható, de igény esetén, egy felújítás után kiváló élettér kialakítható belőle. Akár befektetésnek is remek válsztás lehet! A bútorzat megbeszélés tárgyát képezi!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.